Södra Drottninggatan 6

Byggnaden är sammanlänkad med flerbostadshuset vid Kyrkogatan 8.
Du har nära till Folktandvård, hemtjänst och en matsal dit man kan gå och äta lunch. Alla lägenheter har balkong och byggnaden har hiss.
Det är promenadavstånd till centrum och du bor granne med älven och den vackra strandpromenaden.

För närvarande ingår hushållsel i hyran med en schablonkostnad per månad.

Adresserna Kyrkogatan 8 och Drottninggatan 6 riktar sig till äldre personer som söker ett boende med utökad trygghet och god tillgänglighet. I byggnaderna finns trivselhörnor med möjlighet till spontana och regelbundna aktiviteter för de boende. Det finns även en matsal som serverar lunch vardagar samt ett café där du kan köpa kaffe och hembakat bröd till en billig penning. 

I en närliggande lokal finns en ideell organisation vid namn ”FrivilligCenter” som anordnar olika trivselaktiviteter utifrån vad besökarna önskar, tex körsång, bingo och pyssel. Föreningen har även en hemfixargrupp som kan hjälpa till med lite enklare arbeten som t ex att sätta upp tavlor, hänga gardiner m.m. Finns intresse får man gärna hjälpa till som frivilligarbetare.

Trivselvärd
Vi kan tillsammans med Vännäs kommuns omsorgsförvaltning erbjuda de boende en möjlighet att nyttja vår trivselvärds tjänster. 
Trivselvärdens huvudsakliga uppgift är att sprida glädje genom social närvaro. Denne ordnar även olika aktiviteter och utflykter efter hyresgästernas önskemål.
Information om trivselvärdserbjudandet.

Se karta ››